martes, 3 de noviembre de 2009




Cacao
font de felicitat:
Ric en efectes positius.

El cacao es un arbre tropical que conté granes ovals semblants a l’ametlla , la cual porta antioxidants i principis actius naturals beneficiosos en tot l’organisme:
Manteca de cacao, es la grassa natural que s’aconsegueix escalfant , presionan i filtrant la pulpa de les seves granes de cacao, d’aquesta pasta de cacao s’aconsegueix el cacao en pols,d' acció suavitzant, nutritiva, hidratant, protectora i antiedad .
El cacao conté antioxidants naturals com els polifenols, la teobromina, el tanino que tenen afectes beneficiosos tant a nivell cardiovascular com a nivell psicològic, on ajuden a produir endorfinas, substàncies que a la vagada incrementan la activitat de la serotonina, el neurotransmisor de la
serenitat i el mal humor.

Per tant es un complement que no pot faltar en la nostre vida.
Xocolaterapia:

Que la xocolata es menja ja ho sabem, ens encanta, pero ¿ Qui no ha somiat mai en banyar-se amb ella? Dons ara podem realizar el nostre somni! Tothom vol escapar de l’estrès quotidià i ser mimats amb xocolata pura, calenta i desfeta!, El “MASSATGE XOCOLAT” es una autèntic plaer per els sentits i un benestar físic i mental. Descobreix-lo!

El MASSATGE XOCOLAT consisteix amb l’aplicació de la xocolata amb l’oli d’ametlles a una temperatura calenta , junt amb les sensacións del massatge sensitiu de “técnicas ayorvedes”, aconsegueix transportar –te en un estat de completa relaxació.

Demana la teva hora de xocolata!!

Tambè et pots beneficiar dels packs regal de xocoteràpia.


2 comentarios:

  1. En primer lloc felicitar-te per aquest article tant aclaridor.
    A continuació i com comentari personal dirigit a totes aquelles persones que llegeixin aquest blog informar-vos que jo vaig fer una sessió de xocolateràpia i vaig poder gaudir d’un tractament molt ben realitzat i amb resultats molt beneficiosos. Tant és així que espero poder tenir temps per repetir d’aquesta experiència tant gratificant. Moltes gràcies a Mima’t.
    Per finalitzar donar-te ànims per aquesta nova tasca que t’has imposat i que redundarà en el benestar de tots els que podem gaudir de la teva gran professionalitat.

    ResponderEliminar